De mogelijkheden voor uw trappen

Wanneer u er voor kiest om uw trap een nieuwe look te geven, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor strak, modern tapijt trap of een klassieke traploper. Bij Woninginrichting Het Rond bent u hiervoor aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook uw trap een complete renovatie geven. Onze eigen stoffeerders zullen dit voor u verwezenlijken.

Trap bekleden met tapijt

Tapijt is een mooie bekleding voor de trap. Het heeft een goede geluiddemping en is vaak een mooi product in combinatie met harde vloeren op de begane grond en de bovenverdieping.

traploper

Traploper

Een traploper is een prachtige manier van het bekleden van een trap. Van elk type tapijt kan een traploper gemaakt worden en zorgt voor een exclusieve afwerking.

Traprenovatie

Trap PVC of Marmoleum

Marmoleum of PVC is een strakke afwerking voor uw trap. Het is heel sterk en gaat jaren mee. Er zijn diverse kleuren en houtstructuren mogelijk.

Traprenovatie

Met Renostairs traprenovatie is uw trap weer als nieuw en wordt op maat gemaakt. De traptreden worden over de bestaande treden geplaatst. Dit geeft uw trap een hele nieuwe look en gaat weer jaren mee.