Raamdecoratie

Raamdecoratie is zowel decoratief als functioneel. Zonneschijn is heerlijk, maar soms heeft u behoefte aan schaduw en verkoeling. U kunt de zoninval door middel van raamdecoratie tegengaan. Ook helpt het om de temperatuur in huis aan te passen. Voor elk raam en elke stijl is er een passend product te vinden.

Plissés en Duette Shades

Plissés en Duette Shades zijn geschikt voor bijna elk raam. Ze zijn vrijhangend te plaatsen of met spandraad toe te passen in serres en dakramen. Er is bijzonder veel keus in kleuren en stoffen. Van transparant tot verduisterend.

Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën staan voor functionele en decoratieve raamdecoratie. Met horizontale jaloezieën bepaalt u heel eenvoudig zelf de mate van lichtinval. Met een keuze uit tientallen kleuren, materialen en uitvoeringen zult u altijd een horizontale jaloezie kunnen vinden die aansluit bij uw interieur en wensen. Houdt u van een stoere, natuurlijke uitstraling, dan kunt u kiezen voor houten jaloezieën, eventueel gecombineerd met ladderband.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en creëren warmte en sfeer in uw interieur. Er zijn tal van mogelijkheden zowel in kleur, lamelbreedte en decoratieve accenten, zoals ladderband.

Facette

Doordat de transparante en dichtgeweven delen ten opzichte van elkaar verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. De facette is leverbaar in diverse kleuren.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor grote schuifpuien en glaspartijen. Zowel in stof als kunststof verkrijgbaar. Mooie natureltinten, frisse kleuren. Zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Ook voor schuine ramen zijn verticale lamellen een ideale oplossing.

Vouwgordijnen

Zoekt u sfeer en warmte in uw huis? Dan is een vouwgordijn een goede keus. Deze raambekleding past in ieder interieur, van klassiek tot modern. Door de verscheidenheid van stoffen is er altijd een vouwgordijn dat bij uw interieur past. Zowel de verschillende leveranciers als ons eigen atelier kunnen vouwgordijnen vakkundig en op maat voor u vervaardigen.

Silhouette

Met deze decoratieve rolgordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen twee transparante stoflagen. De kleuren zijn uiteenlopend van fel tot pasteltinten. De silhouette is in meerdere lamelbreedtes verkrijgbaar.

Rolgordijnen

Met de collectie rolgordijnen kunt u eindeloos variëren met kleuren, vormen en licht. De moderne rolgordijnen collectie zorgt voor een strakke uitstraling. Voor draai- kiepramen is er een rolgordijnsysteem dat op het kozijn of op het glas gemonteerd kan worden: smart rolgordijn. Ook is dit rolgordijn ideaal voor openslaande deuren.

Duo rolgordijn

Een duo rolgordijn is een rolgordijn waarin stijl en functionaliteit mooi gecombineerd worden. Het bestaat namelijk uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Op deze manier kan uitstekend gespeeld worden met de lichtinval.