De juiste vloer voor iedereen

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Modern, klassiek of landelijk. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Deze harde vloeren zijn er in natuurlijke materialen zoals marmoleum of in een kunststof zoals PVC en laminaat.

De perfecte vloer is voor iedereen anders. Het is een kwestie van afwegen. Elke vloer heeft zijn voor- en nadelen, maar voor iedereen is er een passende vloer.

Laminaat

Quick-Step laminaatvloeren ogen zeer realistisch en voelen aangenaam aan. Het resultaat van jarenlang onderzoek naar de juiste technieken om een natuurlijke sfeer uit te stralen.

Of u nu kiest voor een plankenvloer, tegelmotief of klassiek laminaat, elke stijl is te vinden in de Quick-Step collectie.

PVC

Een PVC vloer is een zeer sterke en duurzame vloer dat zowel in vochtige als droge ruimtes gelegd kan worden. Ook voor vloerverwarming is PVC erg geschikt doordat de vloer erg dun is.

Door de diverse kleuren en houtstructuren is er voor elk type interieur een passende PVC vloer te vinden. Het materiaal is stroef en onderhoudsvrij en kan zowel voor woonkamers, slaapkamers, winkels en kantoren toegepast worden.

Vinyl

Vinyl

Vinylvloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Eenvoudig in onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag. Comfortabel door de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren.

Ook is er een geweven vinylsoort dat uitermate geschikt is voor balkons. Het heeft een antislip oppervlak, is kleurecht, geschikt voor vochtige ruimtes en gemakkelijk in onderhoud.

Marmoleum vloer

Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol materiaal, verkrijgbaar in talloze variaties. Het is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, hars, pigment.

Onderhoud

Bescherming & Onderhoud

Voor alle vloeren die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn er ook onderhoudsmiddelen. Zo blijft uw harde vloer langer mooi.