Gordijnen

Het is belangrijk om gordijnen zo af te stemmen dat deze passen bij de rest van het interieur. Gordijnen geven sfeer en warmte aan een ruimte. Een goede keus maken is dus van groot belang. Door onze grote collectie gordijnstoffen is het mogelijk om verschillende sferen te creëren. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden om de gordijnen te maken. Kiest u voor een vlinderplooi, wavegordijnen of gordijnen met ingeslagen ringen? Gevoerd of ongevoerd. Wij kunnen u in de winkel adviseren over al deze mogelijkheden.

Overgordijnen

Bij Het Rond Woninginrichting vindt u een ruime keuze overgordijnstoffen. Deze variëren van stoere linnenlook tot natuurlijke zijde. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden in uni’s, bedrukte en verduisterende stoffen.

Inbetween

Een inbetween is een goede oplossing wanneer u geen combinatie wilt van overgordijnen met vitrage. Deze stoffen zijn niet zo doorzichtig als vitrages en zijn mooi van structuur. Deze luchtige en soepele stoffen zijn een verrijking voor uw woning.

Vitrage

Vitrages worden veel gebruikt om de inkijk te beperken en worden nog steeds gecombineerd met overgordijnen. Zowel moderne als klassieke collecties kunt u bij ons vinden.