Dekbedden & Hoofdkussens

Een hoofdkussen bepaalt voor een groot deel uw slaapcomfort. Er zijn verschillende type kussens, zoals synthetisch, dons of traagschuim. Voor mensen met nekklachten hebben wij een aantal speciale kussens met neksteun van Silvana Support. Deze kunnen een aantal nachten getest worden om uiteindelijk een juiste keus te maken.

wollen dekbed

Wollen dekbedden

Wol werkt als een natuurlijke airconditioning. Het beschermt schapen ’s winters tegen de bitterste kou en geeft de dieren in de zomer een verkoelende mantel. En dat doet de wol ook in uw dekbed. Een ideaal dekbed om heerlijk onder te slapen.

donzen dekbed

Donzen dekbedden

Onder een donzen dekbed slaap je heerlijk warm. Dons is heel licht en luchtig en heeft een optimaal isolerende werking.

synthetisch_dekbed

Synthetische dekbedden

Bent u allergisch of wilt u een dekbed kunnen wassen, dan kiest u voor een synthetisch dekbed. Dit dekbed is lichter dan wol en zwaarder dan dons.

Hoofdkussens

Hoofdkussens

Een hoofdkussen bepaalt voor een groot deel uw slaapcomfort. Er zijn verschillende type kussens, zoals synthetisch, dons of traagschuim. Voor mensen met nekklachten hebben wij een aantal speciale kussens met neksteun. Deze kunnen een aantal dagen getest worden om uiteindelijk een juiste keus te maken.