Buitenzonwering

Naar binnen schijnend zonlicht kan de temperatuur onaangenaam hoog op laten lopen. Met buitenzonwering houdt u de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. Wij bieden een uitgebreid assortiment.

Screens

Screens zorgen voor een uitstekende zonwering voor het raam. De warmte wordt goed buiten gehouden bij minimaal ruimteverlies. Screens zijn leverbaar in diverse modellen en doeken.

Rolluiken

Het nuttige met het aangename combineren. Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen. De rolluiken zijn fraai van vorm en in diverse kleuren toepasbaar. Zowel elektrisch als handbediend verkrijgbaar.

Zonneschermen

Zonneschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Doordat het doek net niet horizontaal van uw gevel wordt afgerold blijft uw zicht optimaal. Doeken zijn er in allerlei kleuren en dessins.

Horren

De horren van Luxaflex zorgen ervoor om frisse lucht binnen te krijgen, maar de vervelende insecten buiten te houden. Voor elk type raam is er een passende hor te vinden. Zo kunt u uw huis optimaal ventileren.

Rolhor

De rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoering beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Naast de standaard kleuren is het systeem ook te verkrijgen in alle RAL kleuren.

Plisséhordeur

De plisséhordeur is een unieke hordeur. Het gaas wordt namelijk niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan en de ondergeleider is slechts 3 mm hoog. Door deze voordelen is een plisséhordeur gebruiksvriendelijk en bovendien eenvoudig te (de)monteren in voor- en najaar.

Inzethor

De inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten. Daarnaast heeft de inzethor een geringe inbouwdiepte.